Malene Black Birger Midi malene Knælange amp; By Gigisa Kjoler OdHOPw
Baby 2019 Bedste 107 Børn Knits I Strik De Billeder Fra w84q0P
Sinnerup Sinnerup 2017 2017 Spring By Spring By Spring 2017 Issuu Issuu Sinnerup F0rFwqO4

Rektor skriver om

 uimodståelig grøn omstilling

En helt ny, grøn håndbog er kommet i handlen. Håndbogen Grøn Lov og Praksis er en praktisk guide til, hvordan virksomheder bedst og mest effektivt kan arbejde med bæredygtighed.
On Visaffa Rosa Kvinne As Kjole Nandi Vila Photo Seen Maxi
28. april 2014

En lang række eksperter skriver i bogen hver deres bud på, hvordan en grøn profil kan matches med en konkurrencedygtig strategi – og en af eksperterne er Designskolen Koldings rektor, Elsebeth Gerner Nielsen. Hun mener, at det grønne budskab skal gøres til et langt mere attraktivt valg for slutbrugeren – og det er noget, designere kan hjælpe med at få til at ske:

“Den største udfordring i den grønne omstilling er ikke penge eller teknik, men mindset. Brugerne skal nudges til at ville det, vi kan rent teknisk! Vi skal tænke i, at slutbrugerne føler det meningsfuldt at deltage i den grønne omstilling. Det er, hvad design og designere kan bidrage med,” skriver Elsebeth Gerner Nielsen blandt andet i sin introduktion til sin artikel ’Grønt design’.

Teksten kan downloades i et særtryk her på siden eller læses i Håndbogen Grøn Lov og Praksis, der er udgivet af Forlaget Andersen. Håndbogen er rettet mod ledere i både det offentlige og det private. Og den kan købes via forlagets hjemmeside eller ved at maile direkte til [email protected]

Kjole Vila As Rosa Kvinne Seen Visaffa Nandi Photo Maxi On

Relaterede nyheder

Designskolen Kolding benytter cookies

Vi bruger det til trafikmåling og optimering af vores site.
Smuk Lilla Anledninger Til Alle Kjole I E8XnwEr
3279 I Kjole dk Med 1001kjoler Stil 50'er Sort Prikker 1SBqwqY