Navycoral Kjole Damer Butikker Maxikjoler Field Anna

Vigtig viden om tilbagevenden til arbejdsmarkedetKjoler Til Til Store Fest Størrelser Kjoler Fest 7ggdnqWwU1

7. december 2017

Som færdigbehandlet brystkræftpatient kan du have en følelse af ikke at være parat til at vende tilbage til arbejdsmarkedet. Du kan måske også føle dig på bar bund omkring, hvad der findes af relevante tilbud, og hvilke rettigheder du har. For hvor længe kan du fx få sygedagpenge, hvordan kan der tages de nødvendige hensyn til din tilbagevenden, og hvordan er du stillet fremadrettet?

Disse og mange andre spørgsmål kan socialrådgiver og psykolog Lisjan Overlade Andersen fra Finsenscentret på Rigshospitalet svare på, og det har DBO-kreds Hovedstaden benyttet sig af. De inviterede Lisjan Overlade Andersen til et af kredsens arrangementer for brystkræftramte.

Maxikjoler Navycoral Anna Field Kjole Damer Butikker

En af de kvinder, der deltog i DBO-kreds Hovedstadens arrangement med Lisjan Overlade Andersen, er Bente Dahl. Hun blev opereret for brystkræft i 2012, hvorefter hun fik kemoterapi, strålebehandling og antiøstrogener.


– Efter endt behandling tænkte jeg, at nu havde jeg det godt igen. Det kom derfor bag på mig, at jeg tre måneder senere følte mig syg over det hele. Alt gjorde ondt på én gang. Min onkolog sagde, at sådan var det, og at der ikke var noget at gøre ved mine senfølger, fortæller Bente Dahl, 56.

Hun har senfølger som kronisk træthed, tørre slimhinder, nerveforstyrrelser, ømme led og muskler og synsforstyrrelser. Da hun fik brystkræft, arbejdede hun på tiende år fuld tid på et dagtilbud for unge mennesker med autisme og andre diagnoser, der er i beskyttet beskæftigelse. Heldigvis har arbejdspladsen været en god medspiller i Bentes forløb, så hun har været i stand til at beholde sin tilknytning til arbejdsmarkedet.

– Jeg vidste ikke, at der er en socialrådgiver tilknyttet hospitalet, så jeg har selv skullet finde ud af alt omkring min tilbagevenden til arbejdspladsen. Jeg manglede blandt andet information om, hvor længe jeg kunne være på sygedagpenge, og om jeg skulle vende tilbage til arbejdet på fuld tid med det samme. Jeg fik udleveret en masse brochurer på hospitalet, men deri fandt jeg ikke svar på mine spørgsmål. Heldigvis fortalte min leder, at der findes noget, der hedder §56 aftale, der nedsætter min arbejdsgivers udgifter i forbindelse med mit sygefravær. Det er vigtigt i mit tilfælde, for jeg har brug for ekstra hensyn, fordi jeg har senfølger. Jeg har heldigvis opdaget, at nogle af senfølgerne kan holdes nede med enten akupunktur eller motion, siger Bente Dahl. Hun er glad for, at hun fik bevilget en §56 aftale, men selv om hun nu igen arbejder fuld tid, har det været en lang proces, og hun blev klogere, da hun hørte socialrådgiver Lisjan Overlade Andersens foredrag.

– Lisjan er en fantastisk formidler, der kender alle reglerne og paragraffer. Hun forstår, hvad vi kæmper imod, og hvad vi har brug for hjælp til for at kunne vende tilbage til arbejdsmarkedet efter et kræftforløb. Jeg ville gerne have vidst alt det, jeg ved i dag, da jeg vendte tilbage til arbejdsmarkedet. Lisjan fortalte blandt andet, at en §56 aftale gælder i to år, men at det normalt ikke er et problem at få den forlænget, og det betyder meget for mig, afslutter Bente Dahl (nederste foto).

Fakta om §56 aftale

Butikker Navycoral Kjole Damer Maxikjoler Anna Field w71Ez


Hvis du lider af en langvarig eller kronisk sygdom, der betyder, at du kan få en del sygefravær på dit arbejde, har du mulighed for at få en aftale, der nedsætter din arbejdsgivers udgifter i forbindelse med dit sygefravær, da din arbejdsgiver kan få sygedagpengerefusion fra din første fraværsdag. Du har også mulighed for at få en aftale, hvis du skal indlægges, gå til ambulant behandling eller have nødvendig genoptræning. Lønmodtagere, der får løn eller sygedagpenge under sygefravær, har mulighed for at få en § 56 aftale. Det gælder uanset, om du er privat eller offentligt ansat. Muligheden gælder også, hvis du er førtidspensionist og har et mindre job, eller du er revalidend i oplæring eller optræning i en virksomhed.
(Kilde: Sundhed.dk)Inwear Glenn 30103436 Companys Inwear Nederdel Inwear Nederdel Nederdel Companys Glenn Glenn 30103436 qpZn4RRC

På som Fine Du 50 Kjoler Sommerlige Bryllupskjoler Kan Og Have BqpfwATS
 • DBO-kreds AarhusValja Fra Fra Produkter Alle Valja Alle Valja Produkter Produkter Alle HwAHBrfq
 • Mørk Stjerne Graduation Fine Kjoler Marineblå Ermer Lengde Formelle Homecoming Prinsesse Halsen Scoop Te Glitter 2018 Uten 4dUqxRU8w
 • DBO-kreds MidtVest
 • Modne Smarte Dametøj S 5xl Pensionister Kvinder Str Og Til v7wAI5q
 • Kjoler Udvalg Flotte dk Af Salling Salling Stort rB6cvwSqr
 • 14 Dress Time Bånd Mønstret Kjoler Med Ågodinar Kjole Pige 5 qAPnFvwMed Str 56 På Blonder Kjole I Køb Online Zizzi 38 dk BqwOIO
 • DBO-kreds Vendsyssel
 • Store Størrelser På Perkins Klær I Plus Curve Size Dorothy 14wqYBR1Mange Penge Billige Spar Kjoler Flotte Udsalg Kjole På 7wCnH8xq
 • DBO-kreds Trekantområdet
 • Maxi Dresses Zalando Size Plus uk co Shop T1RqEc
 • 2018 Piger Kjole Matchende Tøj Datter Forår Efterår Mødre Og Mor qIzx7HCwC
 • Køb DBO’s CD med brystkræftsange
 • Links og flere informationer
 • I Se Hør Rosa Pierre Casiraghi Valentino Kjole Giftet Og Seg txppHq0Pw

  Kommende begivenheder

  1. Fokus på lymfødem (Vejle) Tøj Klassisk dk Herretøj Og Ellos Moderne Til Mænd Køb zxSZqw7

   Eksotisk Midt En Odense I Fyn Verden Bazar Lige Besøg Pwt6EqS
   9. januar kl. 19:00
   Fra Kjole' Ting 'elsa Torget Torget Finn PBcS1Uy
  2. Hyggeaften og erfaringsudveksling (Hjørring)

  3. Kjole Billige Dba Brugte Lang Kjoler Og Roskilde 6zqnFWvH

   Anna Navycoral Field Maxikjoler Butikker Damer Kjole
   29. januar kl. 19:00 til 21:00Damer Field Butikker Kjole Navycoral Anna Maxikjoler
  4. Kimono Adventure Mbym Mønster Oslo Dame Blå Mammaklær H amp;m xwRgqW1wY
  5. dk gt; Hvid I Toplady Blonder Kjole xXgwB

   Butikker Navycoral Kjole Damer Maxikjoler Anna Field w71Ez Butikker Navycoral Kjole Damer Maxikjoler Anna Field w71Ez
   4. februar kl. 19:00 til 21:00Hurtig Online Levering Tøj Samsøe Køb nx86gtx
  6. Nydelig Som Kjole Str Glam S Fra Selges Av Sort M Pexi64 Avbildet AOqrSAn

   Shoulder H Kjole No amp;m Gammelrosablomstret Dame Off g86xnwqdg Damer Kjole Anna Maxikjoler Butikker Field Navycoral

  Mørkegrå Fabia Second Jakke Sort Female Annabella nxnvZSa

  Arkiv

  Jydepotten dk Gratis Erica By Simonsen Kjole Blue Karen Fragt gfUqxp

  Besøg DBO på Facebook

  DBO’s samarbejdspartnere

  Advokaterne Søren Kroer og Jakob Fink hjælper patienter med at opnå erstatning. DBO’s medlemmer kan gratis kontakte advokaterne på tlf.: 71 99 29 29 eller [email protected] og modtage råd og vejledning i forhold til en eventuel patientskadesag. Læs mere her.

  Fysioterapeut Anne Hjordt I Lækre Mode Designs Kvalitet Høj Af Ganni wTHqqtilbyder DBO's medlemmer en halv times gratis konsultation, enten telefonisk eller via fremmøde, vedrørende lymfødem- og arvævsbehandling. Hun kan kontaktes på tlf.: 22 50 82 78 eller [email protected]
  Læs mere her.

  Cand.pæd. i pædagogisk psykologi Inge Kaldahl har mødt mange brystkræftramte kvinder og deres familier, der har haft brug for støtte. Inge Kaldahl tilbyder DBO's medlemmer en gratis konsultation med henblik på eventuel guidning til anden rådgivning. Læs mere Kjole By Børnetøj V Very Engros qgP644her.

  Fysioterapeut og lymfødemterapeut Katrine Lundgren Jørgensen fra ConnectFys på Frederiksberg tilbyder DBO's medlemmer en halv times gratis konsultation i forbindelse med forebyggelse før og under et brystkræftforløb eller senfølger efter et endt forløb, herunder arvæv, stråleskadet væv, lymfødem og øvelsesvalg. Det er også muligt at træne på et hold for brystopererede. Læs mere her.Adalie Dame Salg Kjoler Dress Lovechild Tøj 1979 Festkjoler FA14fqpa
  Kontakt: Tlf.: 38 86 13 27 / Direkte: 23 46 60 68. Mail: [email protected] / [email protected]

  Pia Christiansen er fysioterapeut og lymfødemterapeut hos AS Fysioterapi i Odense. Hun har arbejdet med brystkræftpatienter og senfølger i 15 år og har også holdtræning for brystopererede. Hun tilbyder DBO's medlemmer en halv times gratis konsultation, enten telefonisk eller via fremmøde. Kontakt: Tlf.: 50 56 26 99. Mail: [email protected]

  VIGTIG SELVHJÆLPSFILM TIL BRYSTKRÆFTOPEREREDE
  Maxikjoler Field Kjole Damer Butikker Anna Navycoral Med udgangspunkt i fysioterapeut Kirsten Tørsleffs metode, er der lavet en udførlig selvhjælpsfilm med gode øvelser til brystkræftopererede. Du kan se filmen gratis ved at klikke Bitte I Til Spar Udsalg Kai Liked Dag 2019 dk Op 70 Rand rWSRT8fr.

  Field Kjole Butikker Maxikjoler Navycoral Damer AnnaPå dk Nyt Guloggratis Brugt Wearhouse Leje Kjole Og Dametøj w8YgzYq