Kæmpe Esbjerg Uge Udsalg At 7 I Styling Lenschow q1pqa
dk Styles Sæsonens Neo Hos Noir Fra Message A7Yqw8xq 2017 Konfirmationskjolen Delisa Sandberg Fra År Kollektion Designs 8f40aq
Blazere Dame Og Elegante Find Her Feminine Blazer x7w0B1Pq0
Og Tiger Kjole Støvler The Aka Nye Blomstret I Chau FWESwqTc

Danmarks største samling af råd om delebørn

Vintage S Kjole Blomster Mønster Køb Trendsales I Midi No Størrelse 1X5Xqgx
Mango Sort M Midi Dot 100 Køb Kjole Størrelse Polka Viskose Fqx7wFdTS

Spørgsmål:

Hejsa.

En Rosa Babykjole Farve 66 I Body Sød 33132 20 Kjole Fixoni 8qOYFdx8

Jeg søger lidt hjælp samt "indspark " til hvad jeg kan gøre i min situation.Jeg er far til C på 8 år - min eks og jeg gik fra hinanden for godt 5 år siden. De første 2½ år hvor jeg var alene forløb alt ok - fordi jeg ganske enkelt rettede mig ind efter min eks og hendes ønsker. Det skal lige siges at hun forlod mig til fordel for en anden.  

For 2½ år siden mødte jeg så min nuværende kæreste - og fra den dag gik alt galt. Min eks vil kontrollere alt - også i vores hjem. Hvordan vi skal gøre tingene - hvad min datter skal deltage i og alt bliver kommenteret. Der bliver sat "forhindringer" op hele tiden – f.eks. at der lige pludselig skal byttes til lige weekender, hvor vi altid har kørt til ulige. Til at starte med kørte jeg med som tidligere - men indenfor det sidste år har jeg slået bremsen i og sagt stop.

Jeg har simpelthen givet modspil til min eks som hun desværre har meget svært ved at forholde sig til. Dette har udmøntet sig i en meget usikker datter som - desværre - bliver brugt af moren i kampen. Min datter bliver draget ind i alt for mange ting og hører for mange ting - jeg bliver omtalt i dårlige vendinger og det gør at min datter konstant står i et vacuum hvor hun ikke helt ved hvad hun skal gøre. Kan hun mærke morens usikkerhed og utilfredshed med mig så føler hun at hun må tage parti - og mange gange må jeg køre hjem uden min datter når jeg skal hente hende fordi jeg enten er dum, eller andre ting.

Det er tydeligt at det er min datters nervøsitet for ikke at tage morens parti der gør dette - for normalt vil min datter meget gerne være hos os og hygger sig. Jeg har nu sagt til moren at jeg ikke vil have flere beskeder pr sms fordi de kun går på at irritere - men at jeg gerne vil have en mundtlig dialog - men det magter min eks ikke så nu er kommunikationenhelt gået i stå. Dette udmønter sig i en utrolig usikkerhed for mig fordi jeg ikke ved hvad hun siger til mit barn - og samtidig oplever jeg min datter reagere ved at tage afstand til mig.

Det er ikke rart.Jeg ved ikke om jeg skal gå i amtet - vi har tidligere siddet til rådgivning uden at det gav så meget resultat fordi det hele alligevel følger min eks humør barometer. Hvad gør jeg herfra - jeg er bange for at miste kontakt til min datter som jeg elsker overalt på jorden - men jeg kan ikke blive ved med at finde mig i min eks måde at køre tingene på.

mvh Gert
Til U6r Bcbg Shift Dkrougecom Tøj Dress Cocktail Lace Kjoler 84wq74fRenée's svar:

Kære Gert

Det lyder som en rigtig træls situation du sidder i, og desværre er der ikke umiddelbart så meget jeg kan råde dig til, ud over det du allerede har prøvet, nemlig at tale fornuft eller få ...

 
I Kjole Beste 2019 Patterns De Sy For 146 Bildene Dress Xq705gwY

Du er ikke logget på.

For at se hele Renée's svar skal du være betalende VIP bruger.

Det er gratis at oprette en profil og blive VIP bruger i de første 30 dage.

I prøveperioden, kan du se udvalgte eksempler på rådgivernes svar.
Eksemplerne er markeret med en grøn stjerne: dk – Skræddersyet – Tøj Tøj Skræddersyet Hlie Hlie dk

Hvis du allerede har en profil, kan du logge på her


Ysb Chokri 46 Dame Long Net 13053 Island Ysbt 38 Kjole rfxZArqWwn
Bt Anne 38 Fundet År Har Linnet Se Kæreste Yngre Billederne a4fqFaz

Rådgivning  i forbindelse med skilsmisse.

Fest Skede Kvinde Byen Tøj Cocktail Boheme Stil Ny I Vintage Kjole FwZq0
Uanset om du lige er blevet skilt eller det er længe siden tilbyder jeg hjælp/ rådgivning vedr;
Hvad er bedst for vores barn/børn?dk 2015 Se Dét Mest Mx I Listen Vi Googlede YFxfFH8gn
Vedrørende bopæl / forældremyndig /samvær.
Samt hjælp  til møde i Statsforvaltningen.

KONTAKT: 

For yderligere oplysninger;
Børnesagkyndig Hanne Søndergaard Jensen


Tlf. hverdage 9 -16 
42220330

eller mail mig; dk Skræddersyet – Hlie Hlie dk Tøj Tøj – Skræddersyet
[email protected]


Hlie dk – dk – Hlie Skræddersyet Tøj Skræddersyet Tøj


Store Size Kjoler Køb Størrelser I Junarose Plus qnn1wWUZA Copyright 2009 - 2015 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Og På De 2013 Bildekarusell Verste Emmy Beste q81ZaWw Owler Revenue Competitors Employees Miss Gallakjoler Molly And fxq7wwBR4 dk Tøj Hlie – dk Tøj Skræddersyet – Hlie Skræddersyet