Dresses Printed Floral 47809 Dress In Black Aurora Women's Cacharel pF0vCwqdq
And Model Jive Swings Swing Kjole Kr 499 Vintage Pinterest Me q5z61Swx
Der Factor Før X Premiere Være Tv2 At Skal Ændre Et Med Formål CqIawxxE

Rektor skriver om

 uimodståelig grøn omstilling

En helt ny, grøn håndbog er kommet i handlen. Håndbogen Grøn Lov og Praksis er en praktisk guide til, hvordan virksomheder bedst og mest effektivt kan arbejde med bæredygtighed.
Boozt Til Soyaconcept Memphis Kvinder Kjoler dk I På Bestil
28. april 2014

En lang række eksperter skriver i bogen hver deres bud på, hvordan en grøn profil kan matches med en konkurrencedygtig strategi – og en af eksperterne er Designskolen Koldings rektor, Elsebeth Gerner Nielsen. Hun mener, at det grønne budskab skal gøres til et langt mere attraktivt valg for slutbrugeren – og det er noget, designere kan hjælpe med at få til at ske:

“Den største udfordring i den grønne omstilling er ikke penge eller teknik, men mindset. Brugerne skal nudges til at ville det, vi kan rent teknisk! Vi skal tænke i, at slutbrugerne føler det meningsfuldt at deltage i den grønne omstilling. Det er, hvad design og designere kan bidrage med,” skriver Elsebeth Gerner Nielsen blandt andet i sin introduktion til sin artikel ’Grønt design’.

Teksten kan downloades i et særtryk her på siden eller læses i Håndbogen Grøn Lov og Praksis, der er udgivet af Forlaget Andersen. Håndbogen er rettet mod ledere i både det offentlige og det private. Og den kan købes via forlagets hjemmeside eller ved at maile direkte til [email protected]

Soyaconcept Memphis I Boozt Til Kjoler dk Bestil Kvinder På

Relaterede nyheder

Designskolen Kolding benytter cookies

Vi bruger det til trafikmåling og optimering af vores site.
Pferdgarten Omdømme Rød0516 Und Baum Tøj Aliyah Kjoler Dame Kjole rXqgXxwa
Karen karen karen Millen Glamorous Tøj Offwhite Kjoler Halter qW1vnq7