Baum Lyst Pferdgarten Und Dress In Alaa Midi White zv4qRnUvB
Billig Kvalitet På Tøj Garanti 100 Århus Butik Kaffe rxTqUwrI0
Over Blue Dress Petrol Velvet Wrap 5Z7nOxqPq

Rektor skriver om

 uimodståelig grøn omstilling

En helt ny, grøn håndbog er kommet i handlen. Håndbogen Grøn Lov og Praksis er en praktisk guide til, hvordan virksomheder bedst og mest effektivt kan arbejde med bæredygtighed.
Størrelser Maxi Kjoler Store Kjoler 2017 2017 Maxi Maxi Store Størrelser
28. april 2014

En lang række eksperter skriver i bogen hver deres bud på, hvordan en grøn profil kan matches med en konkurrencedygtig strategi – og en af eksperterne er Designskolen Koldings rektor, Elsebeth Gerner Nielsen. Hun mener, at det grønne budskab skal gøres til et langt mere attraktivt valg for slutbrugeren – og det er noget, designere kan hjælpe med at få til at ske:

“Den største udfordring i den grønne omstilling er ikke penge eller teknik, men mindset. Brugerne skal nudges til at ville det, vi kan rent teknisk! Vi skal tænke i, at slutbrugerne føler det meningsfuldt at deltage i den grønne omstilling. Det er, hvad design og designere kan bidrage med,” skriver Elsebeth Gerner Nielsen blandt andet i sin introduktion til sin artikel ’Grønt design’.

Teksten kan downloades i et særtryk her på siden eller læses i Håndbogen Grøn Lov og Praksis, der er udgivet af Forlaget Andersen. Håndbogen er rettet mod ledere i både det offentlige og det private. Og den kan købes via forlagets hjemmeside eller ved at maile direkte til [email protected]

Kjoler 2017 Maxi Kjoler Maxi Maxi Størrelser 2017 Store Størrelser Store

Relaterede nyheder

Designskolen Kolding benytter cookies

Vi bruger det til trafikmåling og optimering af vores site.
London Grå Med Ternet Kjole Blomsterprint Modetøj Luvlondon XAUXPq
Autumn Dress Mustard Office Spring Yellow Jersey 6nqIz