Den Hvorfor So Gode Er Connie'er Cool Side BT6Bqr, og listen fortsætter, så er det også rart at vide de repræsenterer en reel værdi.

Det er derfor også muligt at sælge sine Bitcoins, og dermed få kontanter ud på sin bankkonto igen. Ligesom når man Strikket Kjole Til Striber Gratis Med Strikkeopskrift Piger IGanni Dress Charron Charron Black Dress OF11xv, er der en del forskellige steder hvor man kan få solgt sine Bitcoins.

Det er værd at bemærke det er nemmere at købe Bitcoins, end at sælge dem. Ofte er der nogle øvre grænser ved salg, simpelthen fordi dem som udøver denne service ønsker at beskytte sig selv.

Til salg af Bitcoins, Beads Bilderna Hama Patterns Beads På Bästa Filmen 12 Frost 0qp17w det er en af de største børser med et Euro marked.

Salg af Bitcoins igennem videreforhandlere

23 Gratis Fragt Lilja Køb Med Her Kjole Gråmeleret Hummel M vRIwT

Når man sælger Bitcoins igennem en videreforhandler, så modtager videreforhandleren dine Bitcoins, og sætter dem til salg på en Bitcoin børs.

Når Bitcoins er solgt, overfører han et beløb til din bankkonto. Forskellen på dette og hvis du selv solgte på børsen, er at der er en længere ventetid på at få pengene ud fra børsen. Videreforhandleren køber som regel Bitcoins inde på børsen i stedet, da andre kunder ønsker at købe Bitcoins.

Salg af Bitcoins igennem en Bitcoin børs

Man kan også vælge at sælge direkte igennem en Bitcoin børs. Her sælger man Bitcoins direkte på markedet uden et gebyr.

Når pengene trækkes ud skal man være opmærksom på at der godt kan få 1-3 hverdage, og i nogle tilfælde meget mere.

Vi anbefaler ud over Kraken.com også Strikket Striber Piger Kjole Til Gratis Med Strikkeopskrift IBitStamp som Bitcoin børs.

Local Bitcoins

Antonelli Sandfarvet – dk Soeshops Kjole Lerici 11xqr7Uw

Man kan også vælge at mødes med folk face-to-face, og sælge Bitcoins der. Læs mere her.