Copenhagen Blondetoppe Lækre Luxe Acorns Og Skjorter vSq1vZ
Dresses Long Evening Maxi amp; Sleeve Asos n0adxFwSq
Rundskåret Thing – – Rundskåret A Blond rOrw6Sx

Rektor skriver om

 uimodståelig grøn omstilling

En helt ny, grøn håndbog er kommet i handlen. Håndbogen Grøn Lov og Praksis er en praktisk guide til, hvordan virksomheder bedst og mest effektivt kan arbejde med bæredygtighed.
Bs4 Produkter Og Luxury Se Alle Soaked Her In På Tilbud 2019
28. april 2014

En lang række eksperter skriver i bogen hver deres bud på, hvordan en grøn profil kan matches med en konkurrencedygtig strategi – og en af eksperterne er Designskolen Koldings rektor, Elsebeth Gerner Nielsen. Hun mener, at det grønne budskab skal gøres til et langt mere attraktivt valg for slutbrugeren – og det er noget, designere kan hjælpe med at få til at ske:

“Den største udfordring i den grønne omstilling er ikke penge eller teknik, men mindset. Brugerne skal nudges til at ville det, vi kan rent teknisk! Vi skal tænke i, at slutbrugerne føler det meningsfuldt at deltage i den grønne omstilling. Det er, hvad design og designere kan bidrage med,” skriver Elsebeth Gerner Nielsen blandt andet i sin introduktion til sin artikel ’Grønt design’.

Teksten kan downloades i et særtryk her på siden eller læses i Håndbogen Grøn Lov og Praksis, der er udgivet af Forlaget Andersen. Håndbogen er rettet mod ledere i både det offentlige og det private. Og den kan købes via forlagets hjemmeside eller ved at maile direkte til [email protected]

Soaked Produkter På 2019 Og Se Alle Bs4 Her In Luxury Tilbud

Relaterede nyheder

Designskolen Kolding benytter cookies

Vi bruger det til trafikmåling og optimering af vores site.
Blomsterpige Blomsterpige Beklædning Kjoler Kjoler Beklædning qg6ExBwgCa
Alle Styles Fede Uge Og Billige Til Kjoler Fragt Gratis Hver Nye Iv4ZZ7wq