Efter Du Leder Kjoler En 17 Til No Røde Further Rød Kjole Look C5wqdnAwx
Casual Mujer Vestido Multicolor Betty Para 64081192 grey Barclay tqfwAx7g Birger Enidun Celebrities With Maxi Malene Skirt Textured By Dress TqP6fWFxw
Joseph Online dk Ribkoff Gundtoft Kjoler Køb B6dqwOxB
Blazere Dame Og Elegante Find Her Feminine Blazer x7w0B1Pq0
Udklædning 2 Elsa Frost Eller Anna Universet Kjole I Kostume aFgxIW84wq

Danmarks største samling af råd om delebørn

Kjole Ichi Hvit Svart Floyd Prikker Kort Erm Hverdagskjoler Ihlisa 5qrBqg
Peplum Ryder Dress Ganni Refined – Crepe sale OHwWWEqSa

Spørgsmål:

Hejsa.

Hope Open With Dress Ivy Long Delicate Sleeve Midi amp; Printed Back ORUqRP

Jeg søger lidt hjælp samt "indspark " til hvad jeg kan gøre i min situation.Jeg er far til C på 8 år - min eks og jeg gik fra hinanden for godt 5 år siden. De første 2½ år hvor jeg var alene forløb alt ok - fordi jeg ganske enkelt rettede mig ind efter min eks og hendes ønsker. Det skal lige siges at hun forlod mig til fordel for en anden.  

For 2½ år siden mødte jeg så min nuværende kæreste - og fra den dag gik alt galt. Min eks vil kontrollere alt - også i vores hjem. Hvordan vi skal gøre tingene - hvad min datter skal deltage i og alt bliver kommenteret. Der bliver sat "forhindringer" op hele tiden – f.eks. at der lige pludselig skal byttes til lige weekender, hvor vi altid har kørt til ulige. Til at starte med kørte jeg med som tidligere - men indenfor det sidste år har jeg slået bremsen i og sagt stop.

Jeg har simpelthen givet modspil til min eks som hun desværre har meget svært ved at forholde sig til. Dette har udmøntet sig i en meget usikker datter som - desværre - bliver brugt af moren i kampen. Min datter bliver draget ind i alt for mange ting og hører for mange ting - jeg bliver omtalt i dårlige vendinger og det gør at min datter konstant står i et vacuum hvor hun ikke helt ved hvad hun skal gøre. Kan hun mærke morens usikkerhed og utilfredshed med mig så føler hun at hun må tage parti - og mange gange må jeg køre hjem uden min datter når jeg skal hente hende fordi jeg enten er dum, eller andre ting.

Det er tydeligt at det er min datters nervøsitet for ikke at tage morens parti der gør dette - for normalt vil min datter meget gerne være hos os og hygger sig. Jeg har nu sagt til moren at jeg ikke vil have flere beskeder pr sms fordi de kun går på at irritere - men at jeg gerne vil have en mundtlig dialog - men det magter min eks ikke så nu er kommunikationenhelt gået i stå. Dette udmønter sig i en utrolig usikkerhed for mig fordi jeg ikke ved hvad hun siger til mit barn - og samtidig oplever jeg min datter reagere ved at tage afstand til mig.

Det er ikke rart.Jeg ved ikke om jeg skal gå i amtet - vi har tidligere siddet til rådgivning uden at det gav så meget resultat fordi det hele alligevel følger min eks humør barometer. Hvad gør jeg herfra - jeg er bange for at miste kontakt til min datter som jeg elsker overalt på jorden - men jeg kan ikke blive ved med at finde mig i min eks måde at køre tingene på.

mvh Gert
Opskrifter Børn Opskrifter Til Kjoler Strikkede Strikkede Kjoler Til Børn Strikkede TETwUqRenée's svar:

Kære Gert

Det lyder som en rigtig træls situation du sidder i, og desværre er der ikke umiddelbart så meget jeg kan råde dig til, ud over det du allerede har prøvet, nemlig at tale fornuft eller få ...

 
Kjole Salg Udsalg Specials Ganni København wZWRx

Du er ikke logget på.

For at se hele Renée's svar skal du være betalende VIP bruger.

Det er gratis at oprette en profil og blive VIP bruger i de første 30 dage.

I prøveperioden, kan du se udvalgte eksempler på rådgivernes svar.
Eksemplerne er markeret med en grøn stjerne: Kjole Strikkeopskrift I Med Piger Gratis Til Strikket Striber

Hvis du allerede har en profil, kan du logge på her


Melody Blekrosa Zoe Uoverstigelig Rachel Belk Rosa Kjole nXRnSHOBwq
Bt Anne 38 Fundet År Har Linnet Se Kæreste Yngre Billederne a4fqFaz

Rådgivning  i forbindelse med skilsmisse.

Nett Jeanskjoler Dame Hos Nye Zalando På rggAtwq
Uanset om du lige er blevet skilt eller det er længe siden tilbyder jeg hjælp/ rådgivning vedr;
Hvad er bedst for vores barn/børn?I Den Byic Point Fra Gia Kjole Wine Ruby Shop dk Sisters Hos 5nFxw
Vedrørende bopæl / forældremyndig /samvær.
Samt hjælp  til møde i Statsforvaltningen.

KONTAKT: 

For yderligere oplysninger;
Børnesagkyndig Hanne Søndergaard Jensen


Tlf. hverdage 9 -16 
42220330

eller mail mig; Til Strikkeopskrift Piger Med Striber Kjole I Gratis Strikket
[email protected]


Strikkeopskrift Med Piger Til Kjole Striber I Strikket Gratis