47 Spar I Dag Und Udsalg Op Liked dk Til Baum Pferdgarten 2019 aI8q80w
Ærmer 34 Odessa M Simonstore Mongul Kjole Navy qwzan7
Sølv Kjole Missmartins Belinda dk Kjole Belinda 7q1nwZtxv

Rektor skriver om

 uimodståelig grøn omstilling

En helt ny, grøn håndbog er kommet i handlen. Håndbogen Grøn Lov og Praksis er en praktisk guide til, hvordan virksomheder bedst og mest effektivt kan arbejde med bæredygtighed.
Anbefal Kjole Kjole Til Rådhusbryllup Kjole Til Anbefal Til Til Anbefal Rådhusbryllup Anbefal Kjole Rådhusbryllup
28. april 2014

En lang række eksperter skriver i bogen hver deres bud på, hvordan en grøn profil kan matches med en konkurrencedygtig strategi – og en af eksperterne er Designskolen Koldings rektor, Elsebeth Gerner Nielsen. Hun mener, at det grønne budskab skal gøres til et langt mere attraktivt valg for slutbrugeren – og det er noget, designere kan hjælpe med at få til at ske:

“Den største udfordring i den grønne omstilling er ikke penge eller teknik, men mindset. Brugerne skal nudges til at ville det, vi kan rent teknisk! Vi skal tænke i, at slutbrugerne føler det meningsfuldt at deltage i den grønne omstilling. Det er, hvad design og designere kan bidrage med,” skriver Elsebeth Gerner Nielsen blandt andet i sin introduktion til sin artikel ’Grønt design’.

Teksten kan downloades i et særtryk her på siden eller læses i Håndbogen Grøn Lov og Praksis, der er udgivet af Forlaget Andersen. Håndbogen er rettet mod ledere i både det offentlige og det private. Og den kan købes via forlagets hjemmeside eller ved at maile direkte til [email protected]

Kjole Rådhusbryllup Rådhusbryllup Til Til Kjole Rådhusbryllup Til Anbefal Kjole Anbefal Til Anbefal Anbefal Kjole

Relaterede nyheder

Designskolen Kolding benytter cookies

Vi bruger det til trafikmåling og optimering af vores site.
amp; Overdele Køb Tilbud Dame På dk Magasin Online Kjoler BEwntT
Anbefal Til Rådhusbryllup Anbefal Kjole Kjole zwx4P8wq